Una cita inesperadament calenta

Soc un addicte a les aplicacions de cites, ho reconec.

Des de fa més de 5 anys les utilitzo. Dia si i dia també. Sovint busco sexe, altres dies busco quedar per prendre alguna cervesa i, algunes vegades, tan sols estic calent a casa i em ve de gust masturbar-me amb fotografies x d’altres usuaris.

Si pogués follaria més, molt més, però tinc un gran problema: el lloc. Visc amb mons pares, mon germà i la meva avia i, lògicament, mai estic sol a casa. Com a molt algun matí si la meva avia és a la perruqueria, els meus pares a la feina i mon germà a l’escola, però just en aquest moment, per molt que em passi dues hores buscant algú amb ganes de sexe, no hi ha sort. Just a la tarda, quan ja torno a tenir companyia a casa, casualment molts contesten, però ja no tinc lloc. Aquestes aplicacions sempre són així.

De totes les cites que he tingut us explicaré una. Una cita que va ser calenta. Molt calenta. Inesperadament calenta.

Era un dia plujós del mes de Novembre. Concretament un dijous, si no recordo malament. Acabava de tornar de la universitat i estava bastant calent. Aquell mateix matí havia tingut classe amb en Marc, un company de classe que està molt bo. Cada cop que el veia era difícil no posar-me dur com una pedra i desitjar poder menjar-li tota la polla, però no tenia res a fer. Era heterosexual i tenia novia.
Vaig obrir l’aplicació que més utilitzo i vaig començar a mirar que hi havia. La major part dels perfils ja em sonaven, els veïns de sempre. Els típics que no tenen lloc, que els hi mola el sexe sense protecció, cosa que no va amb mi, o el típic que parla molt però a la hora de quedar sempre té algun problema. Estava apunt de tancar l’aplicació quan de sobte vaig veure un perfil que no em sonava gens, un perfil sense foto però amb un nick d’aquests que m’agraden: visitingXXL.

Vaig dir-li “Hola” i, a continuació, li vaig enviar tres fotografies: una de cara, una de polla i una de cul. Seguit d’això vaig ser clar: “estàs calent ara?”. En tan sols uns segons em va contestar i em va dir que si, que estava buscant un bon cul per follar ara i que tenia lloc. A més, em va enviar la seva ubicació: Gran via amb Calàbria. Al veure que tan sols estava a cinc carrers de casa vaig vestir-me ràpid i vaig anar cap allà.
Al arribar al lloc on m’havia portat la ubicació vaig anar a parar davant d’un local que varies vegades havia sentit a parlar però que mai havia visitat: Boyberry.
Vaig preguntar-li si estava a dins i em va dir que si, que estava entrant a la primera cabina del passadís esquerra. Primer vaig dubtar si entrar o tornar a casa, ja que mai havia anat i em feia una mica de vergonya, però finalment vaig animar-me i vaig entrar.

La cabina que ell em va dir estava tancada, però la del costat estava buida. Vaig entrar i em va sorprendre veure dos glory holes a l’interior de la cabina, tots dos tancats. Com duia el telèfon a sobre vaig escriure-li i vaig dir-li que estava a la cabina del costat.

De sobte la “porta” del glory hole es va obrir, em vaig posar de genolls just al davant i, de sobte, una polla enorme va començar a sortir pel glory hole. Crec que mai havia vist una tan gran.
Vaig començar a llepar-la per la punta, poc a poc, i vaig anar recorrent-la fins arribar als ous. Era molt gran, però com era bastant bo, vaig ser capaç de menjar-me-la sencera, fins al punt que els seus ous em xocaven contra la cara.

Em vaig aixecar, vaig posar-li el cul al glory hole i va començar a llepar-me’l. Mare meva, quina menjada de cul, semblava que estigués flotant, mai havia sentit una sensació així.
Al cap d’una estona va començar a ficar-me un dit, a poc a poc, i després dos. Era fantàstic lo molt que m’estava agradant. Entre la menjada de cul i els seus dits, el meu cul es va començar a obrir com si d’una flor a la primavera es tractés.

De cop va parar i al poc va tornar a aparèixer la gran polla pel gory hole. Vaig tocar-la i em vaig fixar que portava un condó i que estava super lubricada, així que sabia el que tenia que fer. Vaig començar a apropar el cul cap a ella i, poc a poc, va començar a entrar, notant a la perfecció tots els detalls del seu òrgan, des de la punta a totes les venes que recorrien la seva polla.
Em va començar a follar a poc a poc, però es va anar animant i, realment, va ser molt salvatge. Volia estar callat i ser discret però va ser impossible. Segur que tot el local m’estava escoltant. Em donava molt fort, amb molta energia i, a més, me la ficava tota dins, notava com la punta em tocava el fons. Estava tan calent que no volia que acabés, estava sent brutal.

Quan ja devia de portar cinc minuts follant-me va parar. Vaig ajupir-me per mirar qué estava fent pel glory hole i, aleshores, de sobte va tornar a aparèixer la polla, aquest cop sense condó. Vaig saber a l’instant que volia.

Vaig tornar a menjar-li la polla, aquest cop de forma energètica, sense parar. Amunt i avall vaig recorre tota la seva polla, vaig menjar-li també els ous i, de cop, va esclatar.
Una font de correguda va començar a sortir de la seva polla com si fos un foc artificial. Una gran quantitat de llet calenta em va dutxar. Mare meva, em va deixar perdut. Feia temps que no veia una correguda tant gran.

Em vaig netejar, em vaig vestir i vaig marxar cap a casa.

M’han follat varies vegades, però crec que mai havia estat tant morbós com aquell moment. Un glory hole, una bona polla, una correguda monumental… que més es pot demanar?