Esperant l’amor inesperat

Em dic Jordi de Tarragona ciutat. Havia passat un cap de setmana a Barcelona. M’allotjava a un hotel del centre. Ja havia arribat un gloriós dilluns al matí. Els primers raigs de sol ja feia estona que volien despertar-me acariciant les meves parpelles. Quan ho van aconseguir ja eren quasi les deu. Tenia que espolsar-me la son de les orelles. Dutxa. Vestimenta (No era un hotel nudista). Vaig baixar al menjador. Vaig assaborir el desdejuni. Sóc “cafeinòman”. Negre líquid en companyia de torrades de melmelada.

Vaig pujar a l’habitació. Tenia que mirar-me al mirall, rentar-me les dents, igualar les celles, pintar-me els llavis amb crema de coco, perfumar-me. Remirar-me. Tenia una cita. La norma de l’hotel era abandonar l’habitació abans de les 11. Iniciava el dia així com un nat desnonat. Vaig pagar el que tocava, dos dies a la capital.

Dies enrere havia conegut una persona per internet. Un noi que no era ni maco de cara ni maco de cos, era maco de foto. D’una única foto. Jo no posava mai cap. Cita mig a cegues. Tots dos demanàvem discreció. Jo li vaig dir el meu nom real. Ell es feia dir Kick. Coses de les relacions ciberespaials. Ell va escriure que dilluns estaria a la ciutat comtal per un negoci i després per oci. Va remarcar que a les 14 hores ja estaria lliure.

Com cap dels dos no teníem lloc vaig pensar que el millor seria quedar al Boyberry, local que m’agradava molt i on es pot tenir relacions si la cosa arribava a bon port. Allí havia lligat moltíssim. Records dels rècords. Efímera joventut.

Vaig deambular pels carrers fent temps. Em delectava mirant edificis. Vaig gaudir de Gaudí. Abans de les dues jo ja estava allí. Vaig esperar a l’exterior davant la porta. De lluny ell vaig veure arribar. S’apropava l’hora, s’apropava ell. Quan la poca distància va facilitar la percepció visual vaig caure en la fatalitat. Aquest noi era també tarragoní i el tenia vist del meu barri. Nosaltres que cercàvem un secret. Tornaria a veurem cada dia. Seria el millor que pot passar? Vaig dubtar uns nano segons. Però eterns segons i segons com escampar la boira. Vaig entrar al local. Havia dos nois molt macos, cadascun mirava el seu mòbil. Vaig endinsar-me. Escales avall, llum tènue. Vaig travessar l’entrada d’una cabina. Estava ocupada per dos joves. Un de peu i l’altre de genolls. El que estava dret va exclamar amb maneres amanerades: Ui!

El que estava ajupit no va dir res. Amb la boca plena no es parla. Vaig sortir continuant la fugida.

A un racó vaig veure un noi sense samarreta. Mascle amb múscul. Depilat. L’únic que cobria el seu tors era un tatuatge tribal i una medalla de bronze. Bronzejat. Tenia el cap rapat com una bola de billar. Em va mirar profundament. Vaig apropar-me. Es va baixar la bragueta i es va treure la polla. Va començar a pelar-se-la. Tenia vell púbic ara bell i públic. No vaig poder resistir-me li vaig acariciar els ous. Em vaig ajupir i vaig començar a llepar-los. S’iniciava l’erecció. Ell posa aquell pendolant instrument a la boca. M’agrada mamar suaument al principi amb una mica de saliva. Els meus ulls encara aguantaven la seva mirada i les meves mans cercaven el seu cul. Vaig començar a succionar una mica més ràpid. Les meves mans acariciaven aquell perfecte cos. Amb compte vaig deixar l’estira i arronsa dels meus llavis. Vaig estrènyer amb la boca el tronc del cigalot uns segons i vaig estirar-lo cap a mi. Sé que això agrada. Vaig mirar-lo i feia cara de plaer. Em vaig treure la cigala i comença la masturbació. Continuava amb la fel·lació. Em va agafar els cabells, guiava el meu cap en aquella tasca cada vegada amb més pressa. Em va començar a follar la boca. S’excitava i cridava: Ahhhhh. Va ocórrer que es va córrer. Lleteta calenta. Els nedadors espermatozoides regalimaven pels costats de la meva boca. Em vaig aixecar. Drets ens vam besar. Volia netejar-me els morros amb la llengua. Em llepà la cara. Passió. Jo no deixava de menejar-me-la.

Em va xiuxiuejar a cau d’orella: Com et dius?

Jo vaig contestar excitat: Jordi. I tu?

Ell va respondre: Pedro

El vaig agafar per la cintura i el vaig intentar girar. Ell ho va entendre. Es va posar de cara a la paret. Jo volia que aquelles escenes de sexe no acabessin mai. Vaig començar a acariciar-li el cul amb els collons. Li vaig posar la llengua dintre de l’oïda. Romaníem molt junts. Homes que passaven per allí es van apropar. M’agradava que miressin. Vaig intentar introduir-li un dit a l’anus. Ah! No. No entrava. Vaig posar-me’l a la boca per humitejar-lo amb saliva. Ara si que el dit va entrar al cul. Després dos. Vaig tornar a mullar-me els dits. Tres! Vaig treure’ls per donar pas al meu penis. Quatre curiosos havien format una rotllana de masturbadors i un em tocava el cul. Això m’ajudava. No parava de follar. Per cada sacsejada Pedro cridava: Ahhh. Tenia un bon cul, que calent s’estava allí dintre. Un dels espontanis espectadors em va bufetejar el cul. Nova contribució a la penetració. No m’aturava. No semblava jo. Finalment l’orgasme. Ahhhhh. Lleterada.

Vaig abraçar encara més fort al Pedro. Estàvem suats. Ell es va girar buscant els llavis. Paté de petons. Va dir: encantat Jordi. Vaig a fumar. L’amant es va pujar els pantalons i va marxar una mica coix. Jo vaig dirigir-me al bany per a netejar-me. vaig treure’m la camiseta i vaig baixar-me una altra vegada els pantalons. Vaig mullar-me tot el cos amb aigua de l’aixeta. En aquell moment entra Kick, el noi amb qui havia quedat en un principi via ordinador. Dir que m’havia agafat amb el cul a l’aire seria un eufemisme. Però ell em va mirar fixament. Li agraden aquestes bucòliques escenes. Els seus ulls van repassar el meu cos.

La veritat es que aquest noi esta boníssim. Era bru, ulls negre escarabat. Va començar a somriure amb perfectes dents blanques.

Aleshores va dir: Tu no ets de Tarragona?

Vaig contestar: Si.

Es curiós sempre ens em creuat pel carrer i no ens em dit res. Però ara al trobar-nos a un local de Barcelona ja teníem conversa.

Kick continua: Et tinc vist del meu barri. Com et dius?

Vaig contestar: Jordi.

El jove digué: jo em dic Jaume.

Jo quasi totalment nu. Els pantalons queien més a l’alçada del turmell.

Jaume-Kick es quedà pensatiu un moment.

Jaume continua: Jo he quedat fa estona en aquest local amb un Jordi. Ets tu?

Vaig contestar amb ànima i cos despullats: Si, sóc jo. Aquí em tens.

Ell es va tirar sobre meu. Va morrejar-me menjant-me els llavis amb passió. Vam estar una estona així. Va introduir la llengua. Que bé que ho feia. Ens abraçàvem. La meva polla a l’aire va començar a excitar-se sola. Jaume em besa el coll i em mossega l’espatlla. Amb la mà m’agafa el penis i l’estira suaument. Es va treure la camiseta. Jo em vaig ajupir i vaig treure el seu instrument. Vaig començar a mamar-li. M’encanta llepar. Tinc un màster en aquesta especialitat. A la vegada que el masturbava vocalment li feia petits pessics als testicles.

Deia ell: Si, si. Llepa’m els ous.

Així ho vaig fer. Li vaig estirar suaument els pels dels collons amb la boca mentre les meves mans li baixaven els pantalons. Torno a mamar-li suaument. Ell empeny el meu cap.

Jaume crida: xupa cabró.

M’agrada que em diguin aquestes coses boniques. Ell comença a follar-me la boca. Jo torno a pelar-me-la. Ves que haig de fer. Un noi entra al bany i veu la crua i nua escena.

Jaume crida excitat: Ahhh!

El noi pixa i torna a sortir. Continuem amb la mamada cada vegada més de pressa. Té l’estri molt dur. M’atura.

Jaume diu enèrgicament: Posa’t mirant a Port Aventura.

Això diem a les comarques del sud quan volem la posició del gosset. Jo que estava de genolls em vaig posar a quatre grapes. Em va introduir a l’orifici del cul un dit suat. El treu i el penis penetra. Entra suaument. Era un home que sabia el que es feia. Va començar lent, després trotant, més tard galopant. Anava desbocat. Carn d’equí aquí. Jo gemia de gust. De cop i volta van entrar a l’estança un parell de nois vestint molt bé. Ens van mirar rient i es van tancar els dos en el petit habitacle d’un vàter. Jaume continuava donant-me canya excitat. Es va aturar.

Amb to imperatiu va dir: Estira’t ja.

Vaig estirar-me boca avall. Les rajoles del terra estaven una mica fredes. Això va alleujar la calor que patia. Ell va ficar-me-la fàcilment. Va entrar com un sable. És aleshores quan comença la tasca fornicadora una vegada més. Durava estona. Els dos nois que havien entrat van marxar. Jaume continuava cada vegada més ràpid fins l’orgasme.

Ahhhhh! Ohhhhh! Mai havia vist un coit tan llarg. Ens vam quedar quiets estenuats. Estirats l’un damunt de l’altre. Va entrar un home al bany i va començar a rentar-se. Ens vam aixecar lentament. Quan estàvem de peus vaig veure la imatge de l’home reflectida al mirall. Era un galant. Però jo sol volia estar ja amb Jaume. Vaig agafar-lo de la mà i vaig caminar cap a enrere estirant-lo. Vaig seure en una tassa amb la tapa oberta, ell es queda de peus davant meu. Vaig cascar-me-la. Ell va orinar damunt del meu pit. Recordem que en principi havia entrat als banys a pixar. Jo continuo sacsejant. Ell se l’espolsa. Jo ejaculo una vegada més. Semen més clar, es clar. Em vaig aixecar i ens vam tornar a morrejar.

Li vaig dir: Hem de parlar.

Cinc anys després encara continuem parlant. És la meva parella. Vivim a l’antiga Tarraco.

P.D. Escrivint això m’he posat tant calent que m’he de fer una palla. Us la dedico.