Sense límits

Des de feia temps, la meva curiositat per aquell local del carrer Calàbria havia anat en augment. De més jove m’havia plantejat que només fos un sexshops com d’altres i que potser algun dia entraria a comprar els meus primers joguets, però no va ser fins que vaig conèixer l’Alejandro que un món de possibilitats es va obrir davant meu.

Ell, un any més jove que jo però amb un descaro i una gràcia considerables. Quan es va apuntar al club de natació des de els inicis vam saber les nostres inclinacions, tot i que mai les vam compartir amb la resta de companys d’equip. Malgrat sentia una especial atracció per ell, un pèl-roig atlètic de metre vuitanta que tenia boig a mitja universitat, preferia la idea de tenir-lo com amic i poder descobrir amb ell l’ambient marieta de la ciutat.

Era quasi estiu quan de camí al entreno de divendres, em va comentar la idea de escapar-nos a un lloc nou: una festa mensual per gent jove on la diversió estava assegurada. En un rato era l’hora punta i va suggerir la possibilitat de acostar-nos. Sabia on em portava, havia vist un banner a internet que ho anunciava i potser ja era hora de animar-me. Ell sabia del que parlava i jo feia massa dies que no descarregava, aixi que vaig accedir sense massa complicacions. En uns minuts vam arribar. Durant el trajecte no faig voler fer masses preguntes. Tenia davant meu el local que des de adolescent havia creat en mi dubte i fantasia a parts iguals. No em vaig fer el sorprès i vaig optar per una actitud més passota.

Vam entrar ràpid; em va conduir a un espai chill-out amb uns quants sofàs. Vaig sentir que la mirada de tots i cada un dels nois de la sala es va dirigir cap a nosaltres. Alguna cosa en el meu pantaló també ho va notar. Mig trempat vaig acostar-me a la barra del bar on em van oferir una copa de cava. L’Alejandro va saludar a un conegut, un colombià  d’uns 19 anys fibradissim amb el tors a l’aire, que deixaven a la vista un parell de tatuatges ben suggerents.

Va tornar cap a mi per comentar-me una mica el funcionament de la sala però de seguida el vaig fer callar: no volia semblar inexpert. Al colombià se li va acostar un altre noi, espanyol, més peludet que tots nosaltres i amb actitud més macarra. Era evident que les seves conversacions se centraven en nosaltres, potser només en el meu amic, però la inseguretat del principi van donar pas al desig a mesura que l’altre noi avançava cap a mi i, com en un ball coreografiat, un va marxar del meu costat per donar pas a aquell moreno amb accent andalús.

Era força atractiu, però sense impressionar. La barbeta ben retallada esculpia unes faccions ben racials. Sem va posar dura a l’instant. Potser atabalat per la llum descarada que ens il·luminava o la proximitat del cambrer vaig decidir passar a un lloc més apartat. Sense saber ben bé on em dirigia vaig ordenar que em seguís. De sobte tota la meva timidesa van esfumar-se i em sentia el tipus de mascle que sempre havia volgut ser.

Vam arribar a una sala, en penombra, amb forats i grafitis a la paret. Era una mica sòrdid però excitant. Un ambient que evocava a la perversió, i jo, en el fons, sempre havia sigut un pervertit en potencia. La idea de fer meu aquell noi en aquell espai sense portes començava a fer salivar la meva circumcidada polla. Ell ja havia estat en aquell local, però avui era jo el que dominava la situació.

Li vaig llepar la boca, no era un petó, era un senyal de què volia sexe i del guarro. D’un cop brusc el vaig apropar a mi i els nostres paquets es refregaven suplicant sortir a l’exterior. Em vaig descordar la camisa, i tot seguit els pantalons. Es va sorprendre amb el meu rabo, potser no massa llarg però d’un diàmetre més que considerable. Sabia que es tindria que esforçar de valent a ficar-se tot allò i vaig decidir centrar-me en el seu cul.

El vaig empotrar contra la paret. Una estrebada seca. Els seus pantalons ja estaven a terra i el meu nas enganxat a les seves natges. A través dels eslips blancs vaig olorar la seva aroma. Vaig contenir les ganes de tornar-me aixecar i clavar-li sense miraments. Anava massa excitat i no volia que allò anés tan de pressa. Suaument vaig baixar el tros de tela que em separava d’aquell forat rosat m’havia estat esperant i no el vaig tardar a devorar. Menjava aquell cul amb devoció, i els seus crits eren la prova; la meva llengua entrava i sortia de les seves cavitats anals amb una repetició efervescent. Un dit, després l’altre. Aquell maromo es contornejava tan excitat sobre la meva mà que vaig pensar que podria inclús fotral el puny sencer. Em vaig posar de peus i el vaig girar cap a mi.

De sobte, li vaig notar la mirada distreta. Un mig somriure em va indicar que algú s’acostava pel darrere.

Vaig mirar al meu voltant, sense girar completament. Volia saber qui havia interromput aquell moment i em va sorprendre trobar l’Alejandro.

Guiat pel colombià es van col·locar a escassos tres metres de nosaltres. Era evident que vam caure en una mena de parany que els nostres amants havien planejat, però en aquell punt a mi ja m’era tot igual. Volia gaudir i veure com ell també ho feia. Les dues idees m’excitaven en gran mesura així que una breu mirada i un somriure còmplice van indicar que tot estava bé entre nosaltres i la proximitat, era si mes no, captivant.

Em vaig tombar en un llit de plàstic. Notava que les nostres mirades es creuaven furtivament malgrat que cadascú es dedicava en cos i ànima al seu amant. Morrejava, llepava i menjava l’orella amb falera del moreno que tenia davant meu: de seguida les seves tornejades cames van rodejar la meva cintura. Fent la pressió justa, va indicar que aquell cul, que havia preparat amb ganes minuts avanç

Estava molt excitat però la meva mirada es desviava cap a un altra persona: L’Alejandro, en peus, amb el seu mástil erecte era el far en el qual guiar-se. Trempava cap a la dreta i portava els ous ben depilats. El seu pretendent tragava sense miraments, de genolls, amb els calçotets als peus. Menjava amb devoció, ajudat per una mà que pujava i baixava la seva blanca pell…

Em vaig sorprendre mirant descaradament el seu rabo: volia estar més aprop, volia ser jo qui tragues aquella barra de carn, sentir la seva força, acariciar les seves cames, a terra, ben sumís. Els nostres ulls van sentir la connexió i just quan es disposava a dir-li al colombià que parés, el meu amant va reclamar la meva atenció.

No volia que se sentís desatès. Encara que era aquell pèl-roig que tenia cada cop mes aprop el que em tornava boig, vaig decidir complir el meu rol a la perfecció.

Les cames ben amunt deixaven el seu anus al descobert, explícit esperant que l’explorés. Vaig escopir de ràbia aquell cul ansiós, volia pagar les meves frustracions amb aquell macarra alegre que no es transformava en el meu amic.

Vaig jugar amb ell. La punta dintre, la treia. Una mica endintre, ara fora. I de sobte vaig empènyer amb totes les meves forces: va cridar de dolor i les seves ungles es clavaven en la meva bronzejada esquena.

  • Eres un cabrón….. Sigue así cabrón… deia entre gemecs, mentre em mossegava la boca i bevia de la meva saliva. El ritme cada cop augmentava i el frec de les nostres pells es feia més sonor.

De sobte, una presencia va tornar a aparèixer. L’Alejandro, quiet, contemplant l’escena. Seguia amb la polla dura i era evident que havia prescindit de l’anterior companyia. Es va acostar cap a la meva cara, i em va donar de provar aquell fruit prohibit. Estava ben mullat i recordo encara perfectament el seu sabor, entre dolç i amarg.

Jo seguia encara dintre del sevillenc quan vaig començar a mamar rítmicament a la vegada que taladraba aquell pobre figurant de l’escena més calenta mai viscuda. Amb força, amb desig, empenyia amb moltes ganes aquell cul obert a mi, mentre assaboria la seva majestuosa polla plantada davant meu. A cada embranzida sem feia impossible contenir-me i ràpidament vaig sortir del seu cul per mullar-los a tots dos amb una gran correguda.

Mentre em refeia de l’esforç aeròbic i l’orgasme que encara em feia tremolar, amb un moviment gràcil el meu amic es va col·locar al meu darrere. En un cop de genolls va obrir les meves cames i el meu cul va quedar exposat a la seva mercè.

Estava atrapat entre dos cossos que emanaven molta calor i la idea que el meu cul fos la cavitat per la polla de lÀlejandro m’estremia. Va ser dins meu en poc temps. El meu cul inexpert semblava que s’adaptava molt bé a la seva magnitud. La meva pell s’eriçava a cada embranzida, i el que havia començat en un joc guarro i sense importància va deixar pas a una passió desenfrenada. Em tocava els pectorals, el cul, les cames, volia sentir cada centímetre de la meva pell, com si el meu cos ,que tantes vegades havia vist despullat als vestuaris, fos nou per ell. Arquejant la meva esquena vaig poder robar-li un petó, que no va ser més que la culminació d’aquell acte: amb grit agut i una forta sacsejada vaig notar com es corria dintre meu, a poc a poc, subjectant amb fermesa la meva esquena.

D’aquesta història farà ja uns 4 anys i malgrat que la relació amb el Alejandro no va resultar més enllà d’aquesta improvisada trobada, encara no he tingut cap experiència tan morbosa com la d’aquella tarda al Boyberry